OBS! Det er dessverre ikke mulig å kjøpe eller fornye medlemskapene sine i Zenplanner Member appen for øyeblikket. Men det er heldigvis fullt mulig å gjøre det via nettleseren. Om du har Zenplanner-profil, følg instruksene under («Allerede medlem?») her. Dere kan fortsatt booke plass på klasse og mer i appen.

Booking

Yogarommet er det yogastudio i Bergen som tilbyr flest klasser i uken. Alle våre medlemskap inkluderer tilgang til Yogarommet Online. Vårt ønske er at dere skal finne tid til yoga i deres hverdag. Vi bruker Zenplanner for medlemskap og booking av klasser. Velg medlemskap nedenfor for å komme i gang. Velkommen på matta!

Din Zenplanner konto

Etter at du har opprettet profil og medlemskap har du en aktiv zenplannerkonto. Via din profil kan du registrere (booke) klasser som medlemskapet gjelder for. Zenplanner er også tilgjengelig som app til iPhone og Android.

Velg medlemskap

Allerede medlem?

Dersom du allerede er kunde hos Yogarommet, kan du logge deg inn for booking av klasser:

Påmelding via e-post

Har du utfordringer med Zenplanner? Klikk her for å melde deg på en klasse via e-post. Vennligst oppgi hvilken klasse du ønsker å delta på, dato og tidspunkt.

Student/honnør

Studentpriser gjelder kun ved 100% student. Bevis må framlegges på første klasse etter kjøpt medlemskap. Honnør gjelder fra 67 år eller med honnørbevis.

Kansellering av reservasjon

Man kan melde seg av en klasse fram til 2 timer før klassen starter. Dersom man ikke møter opp til reservert klasse blir ett klipp trukket, eller en uke trukket av månedskortet/årskortet. Ta kontakt ved gyldig grunn til ikke oppmøte.

Salgsbetingelser

Se våre salgsbetingelser.