Om oss

For oss lærere ved Yoga­rommet handler yoga om mer enn det rent fysiske, det handler om å bringe oss i balanse på alle plan, gjennom å forene kropp og sinn til en integrert helhet.

Yoga er en erfaringsbasert vitenskap om hele mennesket; en systematisk undersøkelse av det å være til. Vi mener at stødig egen-praksis og anerkjennelsen av at man aldri er ferdig utlært er nøkkelen, og all vår kunnskap er forankret i dette.

Yogarommet åpnet dørene i 2004 og har siden vært et av de største studioene i Bergen som tilbyr trygg og effektiv yoga tilpasset alle nivå.

Våre lærere

Portrett av Benedicte Clementsen

Benedicte Clementsen

Benedicte er sertifisert Iyengar Yoga-lærer, daglig leder og eier av Yogarommet AS. Hun har bred erfaring og en sterk yogapraksis, noe som kommer til syne i undervisningen hennes. Benedicte begynte å praktisere yoga i 2005, og har undervist ved Yogarommet siden 2008. Hun deltar jevnlig på workshops og utdannelser for å lære mer. Fra tidligere har Benedicte praktisert og utdannet seg innenfor yogaretningene Anusara og Ashtanga, i tillegg til at hun er sertifisert pilatesinstruktør.

Portrett av Ingvild Toppe

Ingvild Toppe

Ingvild er sertifisert yogalærer, hun underviser yoga fulltid og er partner i Yogarommet AS. Ingvild har en kreativ praksis og er kjent for sin inkluderende stil og varme framtoning. Ingvild begynte å praktisere yoga i 2005 og har undervist ved Yogarommet siden 2011. Hun deltar jevnlig på workshops med internasjonalt anerkjente yogalærere i inn- og utland. Hun har bred undervisningserfaring fra bedriftsoppdrag, eventer, workshops og klasser.

Portrett av Hanne Østhagen

Hanne Østhagen

Hanne begynte å undervise hos oss januar 2017. I tillegg til å være yogalærer er Hanne kinesiolog, og tilbyr behandlinger under navnet Jevn. Hanne sin undervisningsstil farges av at hun er en kreativ person som samtidig ser systemer, en god kombinasjon i en yogalærer. I 2016 deltok hun på et ettårig fordypningskurs og har siden januar 2017 deltatt på en flerårig Iyengar Yoga-utdannelse, begge deler ledet av Claus Wittig og Jette Berring i København.

Portrett av Isak Nuth

Isak Nuth

Isak har praktisert yoga siden 2014, og deltar for tiden på et ettårig fordypningskurs i Iyengar Yoga, som er første steg i vårt utdannelsesforløp. Han er en ivrig yogastudent, med ambisjoner og pågangsmot. Isak setter pris på at yoga er krevende og at det er en disiplin man aldri blir utlært i. Koblingene mellom fokus og balanse, repetisjon og progresjon og yogaens evne til å rehabilitere både fysisk og mentalt fascinerer han.

Portrett av Line Damli

Line Damli

Line er sertifisert Iyengar Yoga-lærer. Hennes undervisningsstil er inkluderende og mild, farget av hennes brede erfaring innen yoga. Line har praktisert yoga og meditasjon siden 1996 og undervist siden 2000. Hun jobber som psykolog for Helse Bergen HF. Hun er sertifisert Mindfulness-instruktør og har undervist en rekke kurs i dette. Line etablerte Yogarommet i 2004 og var daglig leder fram til juli 2017.

Portrett av Kristin Engen

Kristin Engen

Kristin har undervist hos oss siden vinteren 2019. Hun begynte å praktisere yoga i 2011. I 2016 deltok hun på et ettårig fordypningskurs i Iyengar Yoga og deltar stadig på workshops i inn- og utland. Kristin er fysioterapeut med videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi og har i mange år jobbet til daglig med rehabilitering.

Portrett av Ida Lillebostad

Ida Lillebostad

Ida har praktisert yoga siden 2015, og deltar jevnlig på kurs og workshops. Ida er student ved UiB, badevakt i Etat for idrett og instruktør i Bergen Klatreklubb. Gjennom et grundig blikk på stillingene og bevegelsene ønsker hun å øke opplevelsen av frihet fra innsiden. Ida er opptatt av sammenhenger, i språket og i kroppen, noe hun ser etter og utforsker i yoga.

Portrett av Marianne Målsnes

Marianne Målsnes

Marianne har praktisert yoga siden 2000 og startet å undervise hos oss i 2012. Hun er sertifisert yogalærer og terapeut med 950 timers utdannelse. Av yrke er Marianne sykepleier og er derfor svært interessert i hvordan yoga kan virke positivt i et helhetlig helseperspektiv. Hun har studert mindfulness ved VID.

Portrett av Astrid Reinholtsen Innvær

Astrid Reinholtsen Innvær

Astrid er vikar ved Yogarommet. Hun er sertifisert Iyengar Yoga-lærer og arbeider til daglig ved Fysioterapiavdelingen ved Haukeland Universitetssykehus.

Portrett av Bente Elvemo

Bente Elvemo

Bente er vikar ved Yogarommet. Hun er sertifisert Iyengar Yoga-lærer og driver Bona Vita Yoga på Sotra.

Portrett av Marie Sannes Ramsvik

Marie Sannes Ramsvik

Marie er vikar ved Yogarommet. Hun har siden 2016 deltatt på en flerårig Iyengar Yoga-utdannelse i København. Marie er utdannet klinisk ernæringsfysiolog og i gang med en doktorgrad ved UiB.

Jobbe hos oss?

Per i dag tilbyr Yogarommet kun metoden Iyengar Yoga og alle våre lærere spesialiserer seg innen nettopp denne retningen. Ta kontakt dersom dette er relevant for deg – vi tar gjerne en samtale.

Kontakt oss