Priser

Yogarommet tilbyr medlemskap med ulik bindingstid og mulighet for månedlig nedbetaling, klippekort med seks måneder gyldighet, samt drop-in for gjester.

Medlemskapene gir ubegrenset tilgang til alle ordinære yogaklasser, inkludert livestream og videoarkiv. Klippekort gir tilgang til yogaklasser, på studio eller livestream online.

Bruk nedtrekksmenyen for å finne løsningen som passer best for deg. Spør oss gjerne om du lurer på noe!
Student/honnør

Studentpriser gjelder kun ved 100% student. Bevis må framlegges på første klasse etter kjøpt medlemskap. Honnør gjelder fra 67 år eller med honnørbevis.

Gavekort

Velg kategorien Gavekort i menyen over, trykk Buy og følg stegene. Du får gavekort mottatt som pdf. Hvis du ønsker å hente fysisk gavekort hos oss ta kontakt på epost for å avtale tidspunkt.

Privattimer, eventer og skreddersydde klasser

Ønsker du privattime eller en skreddersydd klasse, for eksempel til din vennegjeng eller kollegaer? Ta kontakt på epost for informasjon og pristilbud.

Salgsbetingelser

Se våre salgsbetingelser.

Tilbud til nye kunder

Som ny kan man begynne rett på våre yogaklasser. Vi tror at tre klasser er tilstrekkelig for å ta en vurdering på om Yogarommet er noe for deg. Vi håper og tror det vil gi mersmak!

3 klasser for kun 390,- (Gyldig i 3 uker)

Mer informasjon