Livestream Yogaworkshop!

Dato:
22.11–22.11.2020
Tidspunkt:
16:00 - 18:30
Lærer:
Ingvild & Benedicte
Pris:
290,- VIPPS #598140. Skriv "Workshop + din e-post" i meldingsfeltet.

Tema: Flytsekvenser!


På denne yogaworkshopen praktiserer vi to ulike flytsekvenser; en med fokus på å riste løs på kontorkroppen og slippe spenninger, spesielt i øvre del av rygg og nakke; og en med lekende overganger mellom klassiske yogastillinger som er mykgjørende for ryggsøylen og styrkende for armer og bein. Workshopen er åpen for alle, uansett utgangspunkt. Vi praktiserer trygge og åpnende øvelser for hele kroppen. I løpet av økten blir vi varme, vi reetablerer kontakt med pusten og avslutter med en god avspenning for restitusjonens skyld.

Flyt oversettes til Vinyasa på Sanskrit, og Vinyasabegrepet forklares som pust og bevegelse synkronisert; flyt i og mellom de ulike stillingene. Vinyasa skaper varme, man får pulsen opp og hele kroppen er involvert. Yogastillinger utført i vinyasa stimulerer konsentrasjon og tilstedeværelse; man blir sugd inn i øyeblikket. Vi repeterer sekvensene flere ganger og om du har litt erfaring med yoga er det stor sannsynlighet for at du lærer deg dem utenat!

Lærerne Benedicte Clementsen og Ingvild Toppe driver Yogarommet i Bergen og har begge mer enn 10 års undervisningserfaring. Deres undervisningsstil er kjent for klare instruksjoner, demonstrasjoner og teknisk fokus. De er en kreativ duo, kjent for sin inkluderende stil og varme framtoning. Velkommen!

Meld deg på ved å betale 290,- via VIPPS #598140. Skriv "Workshop + din e-post" i meldingsfeltet, eller send oss en e-post.

Ingen refusjon, bindende påmelding. Se salgsbetingelsene for mer informasjon: Salgsbetingelser

Tema: Flytsekvenser!